Over ons
FlexProteX®

FlexProteX al 20 jaar de nummer een in Nederland op het gebied van vliesdoek, gewasbescherming, crop-cover.

Bijna 20 jaar geleden zijn we begonnen met directe levering van vliesdoek aan de eindgebruiker zonder tussenschakels.  Dit bleek een zeer succesvolle en efficiënte aanpak.

In de daaropvolgende jaren sloten steeds meer distributeurs zich aan om Flexprotex vliesdoek te gaan verdelen. De wereld om ons heen heeft echter ingrijpende veranderingen ondergaan in de afgelopen jaren. Niet alleen de rol van distributeurs en producenten, maar ook uw rol als eindgebruiker zijn geëvolueerd. Er is nu vraag naar grotere volumes en meer maatwerk, en dit heeft vanzelfsprekend invloed op de prijsstelling.

Om efficiënt en snel te opereren, zoals u dat van ons gewend bent, heeft ons er toe besloten om weer terug te gaan naar de oorspronkelijke strategie.

We slaan de stap van de tussenhandel “weer” over en gaan voor de directe verkoop richting u als eindgebruiker.

Ons team

Erik

Als oprichter van Flexprotex en ook mijn kennis van handels- en productieprocessen weet ik precies wat er speelt in de branche. Hierdoor kunnen we feilloos invulling geven aan uw specifieke vragen en wensen.

Bart

Met mijn ervaring in de tuinbouw en kennis van de diverse gewassen en teelten kan ik u voorzien van eerlijk advies afgestemd op uw bedrijf.

Eveline

Als interne ondersteuning van Erik en Bart zorg ik ervoor dat ook achter de schermen de zaken goed geregeld zijn. Voor administratieve vragen, lopende orders en levertijden kunt u bij mij terecht.

Jack

De bedrijfshond is niet alleen een harige collega, maar ook de vrolijke mascotte van het bedrijf. Hij laat geen kans voorbij gaan voor een knuffel.